** De komende jaren geen nest gepland **


Op 17 november 2018 zijn er pups geboren

 Alle pups zijn inmiddels uitgevlogen

Op precies de uitgerekende datum is Solana van Drentenpassie probleemloos bevallen van 5 pups. De 2 prachtige zonen en 3 prachtige dochters doen het uitstekend. Voor zowel vader Joris fan de Indo-Anjoho als voor Lana zijn dit hun eerste kinderen. 
Zowel Lana als Joris voldoen aan de foknormen van de vereniging de Drentsche Patrijshond. Dat betekent dat ze vrij zijn van HD en oogafwijkingen en 2 x minimaal een Zeer Goed hebben gehaald op een show. Daarnaast zijn ze beiden onderzocht op von Willebrand Disease en elleboogdysplasie en beide officieel vrij. Met Lana wordt zowel voor als na het schot getraind en Joris heeft jachttraining gevolgd. Lana heeft SJP diploma's en traint wekelijks voor MAP's. Van karakter zijn het beide stabiele, zachte en lieve honden die graag werken. 


Aandachtspunt voor potentiĆ«le belangstellende voor een pup. 

Aangezien ik zeer veel waarde hecht en het tot mijn verantwoordelijkheid zie om een zo goed mogelijk leven te kunnen bieden aan de door mij gefokte pups behoud ik mij het recht voor om te allen tijde de overdracht van een pup te annuleren. Indien er niet voldoende vertrouwen is, dat u de pup kunt bieden wat ik voor ogen heb, zal de pup niet overgedragen worden. Ook u, als potentiƫle belangstellende hebt het recht om de pup te alle tijde te annuleren. Op geen enkele wijze kan er aanspraak gemaakt worden noch een claim worden gelegd op een pup. Hieronder inbegrepen chats via facebook en/of whats app of enig ander sociale media.

© Copyright 2019 - https://vandrentenpassie.nl